Rekaan Laman Web Profesional & Mesra SEO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

LAMAN WEB RESPONSIF & DESIGN TERKINI

Laman Web Responsif

Kami mampu membuat reka bentuk web yang responsif untuk menjadikan laman web klien kami kelihatan baik di semua peranti. Sama ada pada peranti mudah alih, desktop atau tablet, ia dapat memberikan pengalaman yang sama kepada pengguna. 

Kelebihan Laman Web Responsif

Penting bagi syarikat untuk mempunyai laman web yang ditampilkan dengan betul pada layar yang lebih kecil sehingga pengguna tidak menemui gambar yang terdistorsi atau mengalami susun atur laman web yang tidak optimum. Walaupun beberapa perniagaan masih memilih untuk mempunyai versi berasingan dari laman web mereka untuk pengguna mudah alih, reka bentuk responsif menjadi norma kerana menawarkan fleksibiliti yang lebih besar dengan biaya pengembangan yang lebih rendah.

Pengguna mudah alih mempunyai jangka masa perhatian yang pendek. Pelawat bergerak cenderung meninggalkan laman web yang mengambil masa lebih dari tiga saat untuk selesai memuatkan. Sekiranya laman web tidak dioptimumkan untuk telefon pintar dan tablet, ia juga memerlukan lebih banyak masa untuk menavigasi, yang dapat membuat pelanggan kecewa dan tidak akan kembali lagi. Memastikan laman web responsif anda menggunakan teknik prestasi moden seperti cache dan paparan gambar responsif akan membantu meningkatkan kelajuan memuatkan halaman web anda.

Laman web mudah alih yang responsif dan dioptimumkan memberikan pengalaman pengguna yang jauh lebih baik untuk pengunjung. Oleh itu, kemungkinan besar mereka akan bertahan dalam jangka masa yang lebih lama dan menjelajah kawasan yang berbeza di laman web anda. Sekiranya laman web anda tidak responsif, adalah lebih sukar untuk memastikan pengunjung terus terlibat dan oleh itu lebih besar kemungkinan mereka akan melantun.

Menurunkan kadar pantulan anda hanyalah separuh daripada pertempuran. Membuat pengalaman pengguna yang konsisten di semua peranti adalah kunci untuk menukar pelanggan baru. Semasa pengguna memutuskan untuk melanggan atau tidak, mereka tidak mahu dialihkan ke laman web khusus peranti kerana prosesnya sering memerlukan waktu lebih lama. Mempunyai satu laman web selamat yang kelihatan profesional di semua platform menjadikan pengguna cenderung tidak kecewa atau beralih kepada pesaing.

Kesan pertama adalah segalanya, jadi sama ada seseorang mengunjungi laman web untuk pertama kalinya dari desktop atau telefon pintar mereka, anda mahu mereka mendapat pengalaman positif secara konsisten. Sekiranya pelawat mesti melakukan banyak zoom, mengecilkan dan mencubit skrin mereka semasa lawatan pertama, mereka cenderung menyerah dan mencuba laman web lain.

Sekiranya anda baru sahaja melancarkan perniagaan baru dan ingin menarik perhatian bakal pelanggan, maka penting untuk membuat profil syarikat yang bagus. Profil syarikat yang ditulis …
Jom lihat apa langkah-langkah yang paling penting yang perlu anda ikuti untuk membuat profil syarikat yang terbaik. Kenalpasti Tujuan Profil SyarikatBanyak perniagaan menggunakan profil syarikat …
5 Tips SEO Mudah Untuk Kedudukan Yang Lebih Baik Ramai orang percaya bahawa SEO sukar tetapi ini tidak benar. Konfigurasi SEO asas sangat mudah dilaksanakan …

Ingin bina website untuk perniagaan anda??

Kami sedia membantu anda untuk merekabentuk laman web Mesra SEO